DOVOLENKA od 19. 12. 2024 Expedovať Vaše objednávky budeme najskôr v: PONDELOK 30. 12. 2024, ŠTVRTOK 2. 1. 2025 a OD PONDELKA 6. 1. 2025 už každodenná expedícia

Vertikálny gril Rohnson R-2540

Pre ten najlepší gyros sa už nemusíte vydávať do ďalekého Grécka. Kúpte si vertikálny gril ROHNSON R-2540 a vychutnajte si svoje obľúbené grilované mäso v pohodlí domova . Gril vás zaujme svojim profesionálnym vzhľadom v striebornej farbe a kvalitným prevedením. Pýši sa objemom 31 litrov a príkonom 1 800 W, na jeho rozohriatie teda nebudete musieť dlho čakať. Tento prístroj s patentovaným dizajnom na rýchle varenie vám navyše dokáže, že grilovanie bez pridaného tuku môže byť nielen zdravé, ale aj veľmi chutné.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 14291
Značka: Rohnson
€157,90
Kategória: Ostatné kuchynské spotrebiče
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 5.1 kg
Položka bola vypredaná…
  • Ideálne na prípravu kurčaťa, gyrosu, kebabu, špízov, rýb, rolád a zeleniny
  • Jednoduché použitie, rýchle a efektívne pečenie
  • Patentovaný dizajn na rýchle varenie
  • Príkon 1800 W
  • Objem 31 litrov
  • Časovač na 60 minút s automatickým vypnutím
  • Veľké posuvné sklenené dvierka
  • Odkvapkávacia miska na prebytočný tuk - pri pečení kurčaťa je možné výpok použiť na omastenie prílohy, napr. zemiakov.
  • Pre viac informácií volajte p. Blažka, tel.:  +420 723 725 448. Tento gril používa súkromne, môže teda podať vypovedajúce informácie.
  • DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: Model pre rok 2023 nemá nastaviteľné stupne výkonu, ale automatické. Gril si sám volí stupeň ohrevu

Krátke predstavenie grilu a ukážka pečenia kurčaťa

Rozmery: 40x33x51, 4cm

Príslušenstvo:
-1 ks ražeň s vidlicami
-1 ks odkvapkávacia miska
-7 ks ihiel na špízy

DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIA!

V PRÍPADE, ŽE BUDETE CHTIŤ OTVORIŤ DVIERKA V PRIEBEHU PRÍPRAVY POKRMU, MUSÍ BYŤ VYKUROVANÁ ŠPIRÁLA VYPNUTÁ! V OPAČNOM PRÍPADE MÔŽE DÔJSŤ K PRASKNUTIU SKLA.

PRÍPRAVA GYROSU

Tradičný gyros si môžete pripraviť aj vo svojej kuchyni. Stačí vopred pripravené mäso (podľa chuti, niekto radšej kuracie, bravčovú krkovičku, či baranie) napichať na ihlici. Pri grilovaní sa potom mäso odkrajuje do tvaru kužeľa, opečené konce sa odkrájajú a mäso sa griluje ďalej. Tu prosím POZOR! Vždy pred otvorením dvierok musí byť vykurovacia špirála vypnutá, ideálne keď na krátku vychladne. Potom otvorte dvierka, nakrájajte mäso, dvierka zatvorte a opäť zapnite vykurovaciu špirálu. Pripravené mäso ďalej môžete podávať na tanieri spolu s nakrájanou zeleninou, prípadne vložte do opečeného pita chleba a nezabudnite na tzatziki.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: