Spice & Soul Strojček na výrobu cestovín s nástavcami 444638

Spice & Soul strojček na výrobu cestovín umožňuje ľahkú prípravu špaget, fettuccine a lasagní. Ponúka 7 úrovní nastavenia hrúbky cesta a je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ako nerezová oceľ a hliník. Protišmykové nôžky a skrutkovací háčik zaisťujú stabilitu. Ideálne pre milovníkov čerstvých domácich cestovín.

Môžeme doručiť do:
18.10.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 29822
Značka: Spice & Soul
€17,90
Kategória: Nejlacnejšie strojčeky na výrobu cestovín
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.1 kg

Predstavujeme revolučný spôsob, ako priniesť autenticitu a čerstvosť do vašich kulinárskych výtvorov. S naším strojčekom na výrobu cestovín môžete ľahko a rýchlo pripraviť špagety, fettuccine a lasagne presne podľa vášho gusta. Vďaka možnosti nastavenia hrúbky cesta v siedmich úrovniach, od robustne silných až po elegantne tenké, sa každý pokrm stane dokonalým dielom.

Jedinečné vlastnosti a výhody:

  • Variabilita tvarov cestovín: Tri rôzne valce umožňujú jednoduchú prípravu vašich obľúbených typov cestovín.
  • Prispôsobiteľná hrúbka cesta: Či už preferujete tenké alebo hrubé cestoviny, nastavte si hrúbku cesta podľa vašej chuti.
  • Stabilita a bezpečnosť: Protišmykové nôžky a skrutkovací háčik so šetrnou podložkou zaistí, že strojček bude počas používania pevne stáť na mieste.
  • Vysoko kvalitné materiály: Nerezová oceľ, hliník a ďalšie prvotriedne materiály zaručujú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu.
  • Kompaktný a praktický dizajn: Ideálne rozmery ( 21 x 20 x 15,5 cm (D x Š x V), bez kľučky a skrutkovacieho háčika) a hmotnosť strojčeka ( 1,9 kg ) umožňujú ľahké skladovanie aj manipuláciu.

Spice & Soul Strojček na výrobu cestovín s nástavcami 444638 1

So "Spice & Soul strojčekom na výrobu cestovín" prekonáte bežné kuchynské limity a otvoríte dvere k neobmedzeným možnostiam vytvárania domácich cestovín , ktoré budú vždy presne podľa vašich predstáv. Prečo si vybrať náš strojček? Pretože každý milovník cestovín si zaslúži to najlepšie – čerstvosť, flexibilitu a kvalitu , ktorú ponúka práve náš produkt.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: