Sogo Výkonný ponorný mixér s DC motorom SS-14475

Výkonný ponorný mixér SS-14475 ponúka silný motor a dve rýchlosti s variabilným nastavením pre dokonalé mixovanie. Vyznačuje sa tichou prevádzkou , ergonomickou 25cm nerezovou tyčou a štyrmi titánovými čepeľami . Súčasťou balenia je 800ml nádoba bez BPA . Ideálne na každodenné použitie s jednoduchým zostavením a údržbou.

Môžeme doručiť do:
7.10.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 29786
Značka: Sogo
€54,90
Kategória: Najlacnejšie mixéry a šľahače
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.2 kg

Objavte dokonalého pomocníka do kuchyne - Sogo výkonný ponorný mixér SS-14475! Tento mixér je vybavený silným motorom , ktorý umožňuje ľahko mixovať, miešať a mletie širokej škály potravín. Jeho ergonomicky navrhnutá rukoväť a ľahká, tichá konštrukcia zaisťujú, že vaše varenie bude vždy pohodlné a bez zbytočného hluku.

Kľúčové vlastnosti, ktoré z tohto mixéra robia must-have v každej kuchyni:

  • Dvojrýchlostné tlačidlo pre normálnu a turbo akciu, doplnené o premenný rýchlostný ovládač s 23 možnosťami nastavenia a LED indikátorom .
  • Extra dlhá 25cm nerezová tyč na pohodlné mixovanie bez neporiadku.
  • Štyri nerezové čepele s titánovým povlakom pre efektívnu prácu a dlhodobú odolnosť proti korózii.
  • 800ml plastová nádoba bez BPA s meracími značkami na jednoduché použitie.

Sogo Výkonný ponorný mixér s DC motorom SS-14475 3

Navrhnuté pre vaše pohodlie: Mixér Sogo SS-14475 je navrhnutý tak, aby jeho zostavenie bolo rýchle a jednoduché, čo vám ušetrí čas pri príprave jedál. Vďaka tichému motoru môžete mixovať bez rušenia, čo z varenia robí príjemnú činnosť, nie záťaž.

Jednoduchá manipulácia a čistenie: Vďaka praktickému dizajnu a jednoduchému systému zostavenia na jedno kliknutie je mixér ľahko ovládateľný a jednoduchý na údržbu. Titánový povlak čepeľou zaisťuje, že sú čepele chránené a ľahko sa čistia.

Ideálne pre každého kuchára: Či už ste začiatočník alebo skúsený kuchár, tento mixér je pre vás ideálny. Je vybavený intuitívnymi tlačidlami a dodávaný s užívateľským manuálom, ktorý vám pomôže z maximálne využiť všetky jeho funkcie.

Predstavenie spoločnosti SOGO

logo sogo

SOGO , založená v roku 1981 v Španielsku, je popredným výrobcom inovatívnych domácich spotrebičov s dôrazom na kvalitu a užívateľský komfort . Ponúka široký sortiment produktov, od kuchynských spotrebičov po osobnú starostlivosť aj , ktoré sa vyznačujú moderným dizajnom a pokročilými funkciami .

Spoločnosť kladie veľký dôraz na environmentálnu udržateľnosť , vyrába energeticky účinné produkty a ponúka vynikajúcu zákaznícku podporu. SOGO je známa svojou schopnosťou inovovať a adaptovať sa na meniace sa trhové požiadavky, čo jej umožňuje udržiavať silnú pozíciu na medzinárodných trhoch.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: