Parkside Skladacia rudla 100 kg 453199

Vynikajúci, praktický rudlík vybavený odolnými kolieskami so super rýchlym skladaním a rozkladaním . Vďaka zložiteľnosti sa hodí do domácnosti av prípade nepoužívania zaberá minimum miesta . Konštrukcia je vyrobená z ľahkého, avšak pevného kovu . Skvelé pre prevážanie ťažkých balíkov - balíčkov, kartónov, vriec cementu, ťažkých hrncov atď. Ideálne ako pre domáce použitie , tak aj pre firemné účely . Kolesá sú trvanlivé, majú vynikajúcu priľnavosť k povrchu a madlá majú protišmykové odolné rukoväte. Nosnosť je až do 100 kg.

Môžeme doručiť do:
30.9.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 58326
Značka: Parkside
€35,39
Kategória: Najlacnejšie rudly
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 5.5 kg
Nosnosť: 80 kg
Hmotnosť: 4,6 kg
Požadované vlastnosti: Rozkládací
29747 parkside skladaci rudl 100 kg 453199
Novinka

Hľadáte spoľahlivého pomocníka na prepravu ťažkých bremien , ktorý sa zmestí do každého priestoru? Parkside skladacia rudla 100 kg je presne to, čo potrebujete!

Jednoduché použitie a skladovanie: Vďaka inovatívnemu skladaciemu systému sa rudla ľahko otvorí a zavrie jediným pohybom. Po použití ho môžete vďaka jeho obzvlášť plochému a priestorovo úspornému prevedeniu uložiť takmer kdekoľvek – jeho hĺbka v zloženom stave je iba 6 cm!

Optimalizovaný pre ťažké náklady: S max. nosnosťou 100 kg a robustnou konštrukciou je táto rudla pripravená zvládnuť aj vaše najťažšie úlohy. Výsuvná rukoväť, nastaviteľná od 82 do 110 cm, zaisťuje pohodlnú manipuláciu bez ohľadu na vašu výšku.

Kompaktný a ľahký: S hmotnosťou iba 5,4 kg je táto rudla ľahko prenosná a ideálna pre každodenné použitie v domácnosti, kancelárii alebo na cestách.

Kvalita a dizajn: Moderný dizajn a vysoká kvalita materiálov zaručujú, že Parkside skladacia rudla 100 kg bude vašim spoľahlivým partnerom po mnoho rokov.

Nenechajte si ujsť túto unikátnu príležitosť zjednodušiť si prácu s nákladmi. Parkside skladacia rudla 100 kg je praktická, efektívna a pripravená na akciu, kedykoľvek ju budete potrebovať. Kúpte si ho ešte dnes a zažite rozdiel vo vašej každodennej práci!

Špecifikácia:

  • Ľahko skladovateľný vďaka sklopnému systému
  • Výsuvná rukoväť na optimálnu prepravu ťažkého nákladu
  • Rýchly automatický skladací systém: otvára/zatvára ložnú plochu a kolieska jediným pohybom
  • Obzvlášť ploché a priestorovo úsporné prevedenie vďaka priľahlým kolieskam - hĺbka cca 6 cm
  • Max. nosnosť: cca 100 kg
  • Výsuvná rukoväť: cca 82–110 cm

Rozmery
  • Ložná plocha: 48,5 x 35 cm (Š x H)
  • Rozmery (v rozloženom stave): 48,5 x 110 x 52 cm (Š x V x H)
  • Rozmery (v zloženom stave): 48,5 x 82 x 6 cm (Š x V x H)
  • Hmotnosť: 5,4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: