Moose Little Live Pets Moje skutočné šteniatko 26548

My Really Real Puppy - Patches The Beagle je neuveriteľne realistické interaktívne šteniatko s najmäkším kožúškom a roztomilými žmurkajúcimi očami . Reaguje na dotyk viac ako 60 zvukmi a reakciami a má interaktívnu fľašu na kŕmenie. Sada obsahuje prenosný box , ktorý sa môže transformovať na pelech , ideálny pre deti, ktoré chcú mať svojho plyšového priateľa vždy pri sebe. Vhodné pre deti od 4 rokov , skvelý darček pre malých milovníkov zvierat.

Môžeme doručiť do:
30.9.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 29774
Značka: Moose
€79,90
Kategória: Najlacnejšie interaktívne hračky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.6 kg
Typ: plyšáci
Séria: Little Live Pets
Určenie: pro holky

Little Live Pets My Really Real Puppy - The Beagle je najrealistickejšie šteniatko, aké ste kedy videli! Šteniatko vyzerá a cíti sa tak reálne vďaka namäkšiemu kožúšku , roztomilým žmurkajúcím očiam a reaguje na váš dotyk s viac ako 60 zvukmi a reakciami.

Skoro ako živé - Interaktívna hračka pre deti

Moose Little Live Pets Moje skutočné šteniatko 26548 6

Toto šteniatko bude vaším verným priateľom navždy . Je tak realistické s kožúškom jemným na dotyk, žmurkajúcimi očami a realistickými labkami , ktoré robia tohto interaktívneho psíka naozaj skoro pravým! Zoznámte sa s týmto Beagelom jemným stlačením jeho nosa , a on vám olízne ruku alebo na ňu zavonia . Pohlaďte ho na hlave alebo chrbte a on začne robiť šťastné zvuky a žmurkať očami . Čím viac ho budete hladkať, tým viac bude nadšený ! Beagle má rád, keď ho kŕmite z jeho fľaše - jemne pritlačte fľašu k jeho ústam a počúvajte, ako zatvára oči a vydáva roztomilé zvuky kŕmenia .

Unikátnosť a príslušenstvo

Moose Little Live Pets Moje skutočné šteniatko 26548 5

Každé šteniatko je jedinečné , existuje 72 rôznych variácií , s rôzne sfarbenými očami, obojkami a tajným materským znamienkom ! Beagle rád spí vo svojom pelechu , jednoducho odstráňte vrch prenosného boxu, ktorý sa v okamihu premení na pelech . Až sa vaše dieťa a šteniatko spoznajú, nezabudnite vyplniť adopčný certifikát a napísať meno vášho šteniatka na jeho vlastnú menovku .

Prenosný a interaktívny

Moose Little Live Pets Moje skutočné šteniatko 26548 1

Táto interaktívna hračka prichádza s roztomilým prenosným boxom s rukoväťou , takže môžete svoje šteniatko vziať kamkoľvek so sebou!

Balíček obsahuje:

  • 2 x AA batéria
  • 1 x návod na použitie
  • 3 x doplnky
  • 1 x elektronické šteniatko
  • 1 x prenosný box
  • 1 x adopčný certifikát

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: