Bestway Nafukovacie lehátko so strieškou 43732

Nafukovacie lehátko Bestway 43732 s odnímateľnou strieškou ponúka výnimočné pohodlie vďaka zamatovému povrchu "Comfort plush" , ktorý zvýrazňuje svoje farby vo vode. Lehátko je vybavené odolnou sieťovinou CoolDown pre ochranu proti poškodeniu a ponúka praktický držiak na nápoje a úložný priestor . Jednoduché nafukovanie, vyfukovanie a skladovanie robí toto lehátko ideálnou voľbou pre relaxáciu pri vode. Rozmery 1,98 mx 1,12 m zaručujú dostatok priestoru pre komfortný odpočinok.

Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 29858
Značka: BestWay
€34,90
Kategória: Najlacnejšie vodné hračky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.9 kg

Užite si maximálne pohodlie a relaxáciu s nafukovacím lehátkom Bestway, ktoré je ideálne pre horúce letné dni pri vode. Povrch "Comfort plush" je mäkký a zamatový, ktorého farby sa vo vode ešte viac zvýrazňujú, čo dodáva lehátku atraktívny vzhľad.

Lehátko je vybavené CoolDown comfort mesh s odolnou povrchovou úpravou, ktorá chráni pred poškodením. Pre vaše pohodlie pri relaxácii na slnku je k dispozícii odnímateľná strieška , ktorá poskytuje ochranu pred slnečnými lúčmi.

Pre ešte väčší komfort ponúka lehátko 1 držiak na nápoje a 1 úložný priestor , takže máte svoje občerstvenie a nápoje vždy po ruke. Lehátko je navyše ľahko nafukovateľné, vyfukovateľné a skladovateľné , čo z neho robí praktického spoločníka na cesty.

Rozmery lehátka sú 1,98 mx 1,12 m, čo poskytuje dostatok priestoru na pohodlné ležanie a odpočinok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: