Bestway Akumulátorový bazénový vysávač AquaTech 58770

Bestway AquaTech 58770 je akumulátorový bazénový vysávač, ktorý zjednodušuje údržbu bazénov až do priemeru 3,05 m . Ponúka jednoduché ovládanie jedným tlačidlom a bezkáblovú slobodu vďaka napájaniu 8x AA batériami. Veľká priehľadná odpadová nádobka 0,65 l umožňuje efektívnu kontrolu čistenia. Ideálne na čistenie dna i stien bazéna, poskytuje rýchle a efektívne výsledky bez námahy.

Môžeme doručiť do:
28.10.2024
Možnosti doručenia
Skladom u nás
Kód: 29941
Značka: BestWay
€34,90
Kategória: Najlacnejšie bazénové vysávače
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.2 kg
Bestway Akumulátorový bazénový vysavač Bestway AquaTech 58770 1
Novinka

Nechajte sa očariť vysávačom, ktorý transformuje údržbu vášho bazéna na bezstarostnú činnosť. Bestway AquaTech 58770 je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu efektivitu a komfort pri čistení bazénov až do priemeru 3,05 m .

Jednoduché ovládanie jedným tlačidlom umožňuje každému ľahko ovládnuť čistenie bez zbytočného zmätku. Bez napájacích káblov as ľahkou konštrukciou je tento vysávač ideálny na jednoduchú manipuláciu a rýchle použitie.

Veľká, priehľadná odpadová nádobka s objemom 0,65 l vám umožní vidieť, koľko nečistôt bolo už odstránených, a zároveň ľahko určí, kedy je čas na vyprázdnenie. Vhodný na čistenie ako dna, tak stien bazéna, Bestway AquaTech 58770 zaisťuje dokonalú čistotu v každom kúte.

Oproti iným vysávačom na trhu, Bestway AquaTech 58770 ponúka absolútnu slobodu pohybu vďaka akumulátorovému napájaniu pomocou 8x AA batérií . Táto nezávislosť na elektrických zdrojoch znamená, že môžete čistiť kdekoľvek a kedykoľvek bez potreby elektrickej zásuvky.

Vybavte sa Bestway AquaTech 58770 a užite si kryštalicky čistú vodu bez námahy a obmedzenia. Váš bazén bude vždy pripravený na okamžité použitie pre radosť a osvieženie v horúcich letných dňoch. Kúpa tohto bazénového vysávača nie je len investíciou do produktu, ale do kvality vášho života.

Parametre

  • Napájanie 8x AA batériami (nie sú súčasťou)
  • Jednoduché ovládanie pomocou jedného tlačidla
  • Nastaviteľná teleskopická tyč pre bazény do priemeru 3,05 m
  • Veľká, priehľadná odpadová nádobka s objemom 0,65 l
  • Bez obmedzujúcich napájacích káblov
  • Ľahká konštrukcia pre ľahkú manipuláciu
  • Vhodný na čistenie dna i stien bazéna
  • Rýchle a efektívne čistenie

Všetko príslušenstvo v podobe krycích   či solárnych   fólií, filtrácií , vysávačov , solárnych spŕch , bazénových ohrevov , schodíkom k bazénu a iného príslušenstva   pre bazény   a vírivky   tu na tomto odkaze . Odporúčame aj novinku pre tohtoročnú sezónu - náhradné bazénové fólie .

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: