AquaPur Pojazdný podstavec pod práčku s kolieskami 376106

Predstavujeme revolučné riešenie pre každú domácnosť – AquaPur pojazdný podstavec , ktorý zmení spôsob, akým sa staráte o svoju práčku alebo sušičku. S týmto inovatívnym pomocníkom minimalizujete vibrácie a hluk počas prevádzky vašich spotrebičov, čo prispeje k lepšiemu prostrediu vo vašom domove.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 58263
Značka: AquaPur
€24,90
Kategória: Najlacnejšie kúpeľňový nábytok
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.15 kg
Položka bola vypredaná…

Vaše riešenie pre ľahkú manipuláciu a tichú prevádzku

  • Zvýšená Mobilita: Vďaka ľahko otáčateľným kolieskam a vyťahovacím koľajničkám poskytuje podstavec unikátnu flexibilitu pre ľahké posúvanie vašich spotrebičov bez námahy. Ideálne na upratovanie alebo prekladanie vašej práčovne.

  • Stabilita a Bezpečnosť: Rohy s protišmykovým mäkkým poťahom zaistia, že vaša práčka alebo sušička zostane pevne na mieste. Dve kolesá s funkciou aretácie navyše zaručujú, že podstavec zostane stabilný aj pri maximálnej záťaži.

  • Univerzálne Použitie: AquaPur podstavec nie je len pre práčky a sušičky! S nosnosťou až 150 kg a maximálnou výškou nákladu 1 m je ideálna aj na prepravu ťažkého nábytku.

  • Kvalitné Materiály: Oceľová konštrukcia spolu s prvkami z kvalitného plastu zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči každodennému používaniu.

AquaPur Pojazdný podstavec pod práčku s kolieskami 376106 3

Prečo AquaPur Pojazdný podstavec?

Oproti bežným podstavcom ponúka naše riešenie výnimočnú kombináciu stability, jednoduchej manipulácie a efektívneho tlmenia hluku a vibrácií. Umožní vám udržať vaše spotrebiče v perfektnom stave, zatiaľ čo vy si užívate pokoj a pohodlie domova. Zjednodušte si život s AquaPur pojazdným podstavcom – pretože vaša domácnosť si zaslúži to najlepšie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: